Kuruluş: 1928
Yer: Kayseri Cumhuriyet Meydanı (Meşhur Demirkapı Ağzı)
Özellikleri: “Kuzu etinin sinir ve zarları alınarak ince ince doğranır ve iki gün dinlendirilir. Dinlenme safhasından sonra odun ateşiyle bakır tavada pişirilir. Özel soğan piyazı, salata ve etin suyuyla yağlanmış ince pideyle servise sunulur.”
İsmail Atik
Bu lezzetleri başka biyerde tadacağıma inanmıyorum. Hele birde yemekten sonra gelen o çay yokmu ........
Emre ACAR
hayatımda bu kadar muhteşem kebap yememiştim
Dervis Hayran
hayatımda bu kadar güzel lezzetli köfteyle kadayıf yememiştim
Sıddık Ünalan
Sevgili dostlar hayatımda yediğim en lezzetli saç kebabını bu lokantada 1970 den beri yemekteyim ellerine sağlık adembabanın evlatları selam ve saygılarımla not. Ali babayı rahmetle anıyorum
Mustafa ÖZKAN
İstanbul'da ikamet ediyorum. En kısa zamanda ziyaret edeceğim.
SEMA GÜN
Kayseri ye gelipte adembabada kebab yemeden dönülmez harika bir lezzet…
Harun Bozdoğan
Son yıllarda yediğim en iyi kebap özellikle
METEHAN SÖNMEZ
damak tadına düşkün olan bırısı olarak,yediğim enguzel kebab ve kadayıf tı
© 2025 Tüm Hakkı Saklıdır. Web Tasarım: Medyatör İnteraktif