Kuzu etinin sinir ve zarları alınarak ince ince doğranır ve iki gün dinlendirilir. Dinlenme safhasından sonra odun ateşiyle bakır tavada pişirilir. Özel soğan piyazı, salata ve etin suyuyla yağlanmış ince pideyle servise sunulur.
ADEMBABA TAVA KÖFTESİ
Kuzu etinnden çekilmiş kıyma ve özel baharatlarla özenle hazırlanıp odun ateşiyle bakır tavada pişirilir. Özel soğan piyazı, salata ve etin suyuyla yağlanmış ince pideyle servise sunulur.
KADAYIF ÇEŞİTLERİMİZ
Sade Kadayıf
Tahinli Kadayıf
Cevizli Kadayıf
Fıstıklı Kadayıf
Dondurmalı Kadayıf
Kaymaklı Kadayıf
Special (Atom) Kadayıf
Kadayıfımızın şerbeti %100 pancar şekeri ve su içermektedir, herhangi bir katkı maddesi bulunmamaktadır.
1928'den beri müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz, afiyet olsun!